xTweets Mobile

Снимка на приложение:
xTweets Mobile
Подробности за приложение:
Версия: 1.1
Дата на качване: 25 May 11
Розробник:
Разрешително: Безплатно
Популярност: 133
Размер: 4 Kb

Rating: 2.4/5 (Total Votes: 5)

xTweets Mobile <Силен> xTweets Mobile е за wapmasters да следват други wapmasters или уебсайтове на нервна възбуда и споделят своите туитове със света. Посетителите могат да намерят мобилен сайт на техния избор и следват чрез xTweets веднага или да посетят мобилния сайт директно от xTweets да получите и да намерят полезна и информативно съдържание или изтегляния чрез своя мобилен върху една голяма туитва мрежа!

                        

                        С xTweets Mobile , посетителите могат да бъдат в състояние да търсите за мобилен сайт или основа дума на предишния чуруликане и следвайте чрез xTweets незабавно или посетете мобилния сайт, за да получите и да намерят полезна и информативно съдържание или изтегляния чрез мобилните си върху една голяма туитва мрежа!

                        <Силен> & quot; xTweets е хубав начин да си взаимодействат с други съмишленици, разширяване на мрежата си и насърчаване на вашия сайт & quot;. - CEO Povilas Musteikis XtGem на<Силен> xTweets Mobile е направена за wapmasters от wapmasters. С xTweets, посетителите могат действително да споделят вашия сайт на Twitter и Facebook лесно, вашият сайт ще се вижда и достъпен от всички посетители, които посещава xTweets. Какво повече може да wapmaster искате ?!

                        

                        Wapmasters да им wapsite бързо и лесно с нашите прости форми и да получават много посещения и дори получават социални и се свързват с посетителите си!

                        

                        Неговият последен Twitter Mobile директория с всички звънци и съдийски сигнал, за да споделят и чуруликане последните си хепънинги на мобилния си сайт!

                        

                        
                    
                    
                        <Силен> XTweets Mobile наистина е & quot; Twitter Wapmaster Directory & quot; където wapmasters подават wapsite и Twitter URL и да получат посетителите, така и последователи в същото време!

                        

                        <Силен> му лесен, безопасен и е точно като подаване на вашия сайт и да е друг мобилен указател, само от вас се изисква да имат активна Twitter акаунт, за да може вашия сайт, за да бъдат изброени!
                    
                    
                        <Силен> ? най-хубавото е НЯМАТЕ да има връзка към нашия сайт!

Подобни приложения

Mozat 6.0.4
Mozat 6.0.4

10 Jan 13

Tweetyu Mobile
Tweetyu Mobile

17 Jul 12

Wamaja
Wamaja

17 Jan 11

Коментари към xTweets Mobile

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!