TinyTalk

Снимка на приложение:
TinyTalk
Подробности за приложение:
Версия: 1.0
Дата на качване: 10 May 11
Розробник:
Разрешително: Безплатно
Популярност: 66
Размер: 83 Kb

Rating: 1.0/5 (Total Votes: 1)

TinyTalk - TinyTalk премахва болката на вземане на SMS Call Back бюджет повикване. Нуждите на потребителите само да въведете дестинация телефонен номер или да изберат дестинация номер от мобилния си телефон книга, и щракнете. Вашите декларации на доставчик на услуги наричат, и само отговорите на повикването, докато TinyTalk ще свърши останалото.


Не повече запомнянето SMS формат, не повече запомняне номер SMS шлюз, не повече добавяне или премахване на представки страни.


TinyTalk JavaME Basic Edition поддържа голяма Бюджет Call Service оператори, и ще се добавят повече оператори, тъй като те идват заедно. Ние приветстваме потребителя или искания оператори до добавите желания SMS Call Back услуга да TinyTalk, просто ни посочи адреса чрез вградения в & quot; SMS предложение & quot; функция!


TinyTalk JavaME Basic Edition е съвместим с Nokia, Samsung, Motorola и Sony Ericsson (MIDP 2.0 съвместим) мобилни телефони. За да се радвате на работата TinyTalk, трябва да имате сметки за услуги с най-малко един от операторите поддържат.


Засилено сега! Потребителят може да прави промени в брой, преди да изпрати до Доставчик на услуги!Потребителят може да дефинира правила за модифициране автоматично телефонни номера на международната + формат, както за селищни и IDD номера, преди да изпрати към доставчици Бюджет Call услуга!

Подобни приложения

Коментари към TinyTalk

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!