Time Lapse Camera

Снимка на приложение:
Time Lapse Camera
Подробности за приложение:
Версия: 1.0
Дата на качване: 10 May 11
Розробник:
Разрешително: Безплатно
Популярност: 190
Размер: 189 Kb

Rating: 2.0/5 (Total Votes: 4)

Time Lapse Camera - Softabar Time Lapse Camera е приложение за Java Mobile да вземе времето изтича снимки, които след това могат да бъдат изтеглени на вашия компютър. Time Lapse Camera включва и опция за изпращане на снимки автоматично да TwitPic и евентуално да Twitter.

Други настройки включват способността да се промени резолюцията, интервал, настройка ISO, настройка флаш и така нататък.

Time Lapse Camera е изграден с помощта J2ME технология MIDP 2.0 и CLDC 1.1. Той използва JSR-75, JSR-135, JSR-234 предлага. Всички тези, които са вероятно включени в по-ново от среден клас и по-горе телефони.

Заради сигурността на J2ME, телефон може да поиска разрешение да вземе картина, създаване на нова директория за изображения и така нататък.

ЗАБЕЛЕЖКА: Програмата не е тествана с всеки друг телефон от Sony Ericsson на K800i и K850i. Въпреки това, тъй като програмата се основава на стандартите J2ME, Time Lapse камера може да работи на други телефони, както добре. ?ли може да не работи, така че моля да изтеглите програмата и да го тестваме.

Тази програма се разпространява под GNU General Public License. Вземете код и източник от http://www.softabar.com/home2/software/time-lapse-camera.

Подобни приложения

Коментари към Time Lapse Camera

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!