LIRC Remote

Снимка на приложение:
LIRC Remote
Подробности за приложение:
Версия: 1.1.23
Дата на качване: 12 May 11
Розробник: Svilen Ivanov
Разрешително: Безплатно
Популярност: 214
Размер: 26 Kb

Rating: 2.1/5 (Total Votes: 14)

LIRC Remote - Този проект има за цел да позволи на потребителите да контролират различни програми на компютъра си с помощта на техния мобилен телефон чрез Bluetooth, използвайки адаптивни J2ME приложение. Целта е да се подкрепят най-много мобилни телефони, колкото е възможно без лепене с конкретен модел или производител. Проектът се състои от 2 части:


- Btlirc демон емулира LIRC протокол позволява никакви LIRC-активирани приложения (MPlayer, XMMS, и т.н.), за да бъде с дистанционно управление. Ако заявлението не разполага LIRC-възможности, можете да използвате irexec или irxevent да изпрати DCOP съобщения до приложения на KDE (Amarok, digiKam, и т.н.) или дори симулиращи реална клавиатура натискане на клавиш или освобождаване


- Заявление LIRC Remote J2ME свързва чрез Bluetooth към btlirc демон и изпраща натискане на клавишите. Това е стандартно приложение MIDP 2.0, така че тя трябва да работи на всеки мобилен телефон с Java и JSR 082 подкрепа. Той е тестван на Nokia 6021, но трябва да работи с всеки Series 40 или Series 60 телефони.

Подобни приложения

WiFi Remote
WiFi Remote

22 Feb 12

WiFiCheema
WiFiCheema

21 Apr 12

Http Remote
Http Remote

4 Apr 10

Mobile BT Remote
Mobile BT Remote

17 Jan 11

Коментари към LIRC Remote

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!