Dogz 2

Снимка на приложение:
Dogz 2
Подробности за приложение:
Версия: 1.0
Дата на качване: 26 Dec 10
Розробник:
Разрешително: Безплатно
Популярност: 5542
Размер: 2598 Kb

Rating: 2.9/5 (Total Votes: 48)

Dogz 2 Можете & rsquo; чаках дълго време, за да притежавате домашен любимец, но най-накрая може да приеме формата на Можете & rsquo кученцата; винаги съм искал. Кое ще изберете? Това скоклив гонче, на самотен chowchow в ъгъла, или прекрасната лабрадора? Защо не донесе трите дома с вас? Тя & rsquo; S ще отнеме много работа, за да се запазят тези кучета щастливи и здрави, да не говорим да ги научи да се разбираме заедно, но удовлетворението ще бъде техния безкраен любов и преданост. Тя & rsquo; не е просто игра; Това е мобилен домашен любимец симулатор, че изтегля надясно към телефона си.

<Силен клас = "title_short text_generic_lightblue"> Характеристики
<Ул клас = "text_generic_arial">
    <Ли клас = "куршум"> повдигане до 3 скъп и любящ кучета в същото време и да ги гледате взаимодействат!
    <Ли клас = "куршум"> ?зберете от 9 мил кученца между 3 породи, всеки с уникална личност (мързелив, активен, пухкав, и т.н.)
    <Ли клас = "куршум"> ?зометрично оглед по-добре виж среди, плюс 3D изглед на вашите кучета за галене, измиване или играете.
    <Ли клас = "куршум"> Вижте вашите кучета растат в различни места, включително и в парка, на плажа, и собствения си адаптивни къщата. <Ли клас = "куршум"> Научете ги трикове, да играете игри, предизвикателство други собственици, и да се конкурират на стадиона.
    <Ли клас = "куршум"> Погрижете се за нещо повече от техните нужди:. ?зползвате награди и наказания, за да се направи и счупи навиците си

Подобни приложения

Deal or no deal
Deal or no deal

25 Nov 17

VirtualTurtle
VirtualTurtle

15 Jun 11

Coffee Craze
Coffee Craze

26 Dec 10

Goosy Pets Cow
Goosy Pets Cow

23 Mar 18

Коментари към Dogz 2

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!
Търсене по устройство
Samsung E2550

Samsung E2550