Discovery

Снимка на приложение:
Discovery
Подробности за приложение:
Версия: 1.0
Дата на качване: 1 Mar 11
Розробник:
Разрешително: Безплатно
Популярност: 781
Размер: 4 Kb

Rating: 1.8/5 (Total Votes: 12)

Discovery Вашият любим Entertainment & усилвател; ?нформация е достигал Mobile Сега имате свободата да се насладите на най-доброто от Discovery, TLC, Animal Planet, Planet Green, Discovery Health, Petfinder и повече - кога, къде и как искате! Достъп до нашите мобилни уеб сайтове за телевизионни обяви и информация за любимите си предавания и личности. Гледайте покажи клипове навсякъде с нашите мобилни видео услуги. Персонализирайте телефона си с тапети и мелодии. ? бъдете информирани и да се забавляват, когато се регистрирате, за да получите Mobile Alerts.

Предлага се FeaturesDiscovery Канал Mobile Web

Получаване на повече MythBusters, Смъртоносен улов, Man vs. Wild, Cash Cab и други любими, точно на вашия мобилен телефон. Достъп шоу информация и графици, игри, любопитни факти и повече. Плюс най-новите заглавия от Discovery News.

Discovery Mobile Канал

Наваксване никога не е било по-лесно! Гледайте покажи клипове от Discovery Channel, TLC, Planet животните, Science канал и Военния канал. Плюс зад кулисите кадри и други отличителни кратки клипове, всички опаковани в snackable бита да се поберат си на движение начин на живот.

Discovery Mobile On Demand

?зберете клипове от популярни Discovery Channel, TLC и Planet Green предавания за гледане, когато и където искате. На търсенето!Discovery News Сигнали

Бъдете в крак с ежедневните новинарски заглавия от Discovery.

   

Подобни приложения

World TV
World TV

23 Jun 11

Pocket Classroom
Pocket Classroom

26 Dec 11

Live Tvs
Live Tvs

27 Jan 11

Коментари към Discovery

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!