Discovery

Снимка на приложение:
Discovery
Подробности за приложение:
Версия: 1.0
Дата на качване: 1 Mar 11
Розробник:
Разрешително: Безплатно
Популярност: 781
Размер: 4 Kb

Rating: 1.8/5 (Total Votes: 12)

Discovery Вашият любим Entertainment & усилвател; ?нформация е достигал Mobile Сега имате свободата да се насладите на най-доброто от Discovery, TLC, Animal Planet, Planet Green, Discovery Health, Petfinder и повече - кога, къде и как искате! Достъп до нашите мобилни уеб сайтове за телевизионни обяви и информация за любимите си предавания и личности. Гледайте покажи клипове навсякъде с нашите мобилни видео услуги. Персонализирайте телефона си с тапети и мелодии. ? бъдете информирани и да се забавляват, когато се регистрирате, за да получите Mobile Alerts.

Предлага се FeaturesDiscovery Канал Mobile Web

Получаване на повече MythBusters, Смъртоносен улов, Man vs. Wild, Cash Cab и други любими, точно на вашия мобилен телефон. Достъп шоу информация и графици, игри, любопитни факти и повече. Плюс най-новите заглавия от Discovery News.

Discovery Mobile Канал

Наваксване никога не е било по-лесно! Гледайте покажи клипове от Discovery Channel, TLC, Planet животните, Science канал и Военния канал. Плюс зад кулисите кадри и други отличителни кратки клипове, всички опаковани в snackable бита да се поберат си на движение начин на живот.

Discovery Mobile On Demand

?зберете клипове от популярни Discovery Channel, TLC и Planet Green предавания за гледане, когато и където искате. На търсенето!Discovery News Сигнали

Бъдете в крак с ежедневните новинарски заглавия от Discovery.

   

Подобни приложения

Nabbit
Nabbit

1 Apr 11

Comedy Videos
Comedy Videos

11 Oct 12

Turk
Turk

13 Mar 11

Коментари към Discovery

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!