Always-On Mail Professional Edition (Java)

Снимка на приложение:
Always-On Mail Professional Edition (Java)
Подробности за приложение:
Версия: 5.2.5
Дата на качване: 24 Jun 11
Розробник: Work Out Of Office
Разрешително: Shareware
Цена: 195.00 $
Популярност: 341
Размер: 344 Kb

Rating: 1.1/5 (Total Votes: 18)

Always-On Mail Professional Edition (Java) - SEVEN Винаги-On Mail Professional Edition е по-малък мащаб и по-ниска цена алтернатива за винаги-на Mail Enterprise Edition. Той също така синхронизира поща, контакти и календар. Това обаче изисква повече ден за ден поддръжка от Enterprise Edition, е по-малко мащабируема и има по-малко поддръжка от потребителя и конфигурационни възможности от своя Enterprise алтернатива. Все още обаче е идеален за използване в среда на по-малко от пет активни потребители и е голямо доказателство за концепцията за физически лица, които са заинтересовани в изпробване Винаги-On Mail в подготовка за въвеждане на Enterprise Edition.


Множество функции:


С инсталирането на SEVEN Винаги-On Mail ще се присъедини към хилядите други доволни потребители на този продукт, които сега са в състояние да синхронизирате своя Outlook или Lotus Notes с мобилния си телефон. Този софтуер позволява на потребителите да синхронизират:


* Електронна поща

* Календар

* Лични Контакти


Освен това, с този софтуер вие сте в състояние да изпълнява Global Списък Адрес (Гал) заявки.


<Силен> Secure: СЕДЕМ Винаги-On Mail използва модерна AES сигурността, както на мобилното устройство и зад защитната стена на компанията. Това означава, че всяка информация, която се прехвърля между устройството и имейл сървъра е от край до край криптирана. кодът за шифроване е предвидено по време на инсталацията и се съхранява само на мобилното устройство и зад защитната стена на фирмата. По този начин позволява на потребителя да се чувстват сигурни, че всички от чувствителния им корпоративна информация е 100% безопасна.

& Middot; 30-дневен пробен

Подобни приложения

DaysToGo
DaysToGo

10 Jun 11

Menstral
Menstral

22 Jun 11

calendar
calendar

23 Jan 13

Blync
Blync

28 Feb 11

Други приложения на разработчика Work Out Of Office

Коментари към Always-On Mail Professional Edition (Java)

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!