Always-On Mail Professional Edition (Java)

Снимка на приложение:
Always-On Mail Professional Edition (Java)
Подробности за приложение:
Версия: 5.2.5
Дата на качване: 24 Jun 11
Розробник: Work Out Of Office
Разрешително: Shareware
Цена: 195.00 $
Популярност: 341
Размер: 344 Kb

Rating: 1.1/5 (Total Votes: 18)

Always-On Mail Professional Edition (Java) - SEVEN Винаги-On Mail Professional Edition е по-малък мащаб и по-ниска цена алтернатива за винаги-на Mail Enterprise Edition. Той също така синхронизира поща, контакти и календар. Това обаче изисква повече ден за ден поддръжка от Enterprise Edition, е по-малко мащабируема и има по-малко поддръжка от потребителя и конфигурационни възможности от своя Enterprise алтернатива. Все още обаче е идеален за използване в среда на по-малко от пет активни потребители и е голямо доказателство за концепцията за физически лица, които са заинтересовани в изпробване Винаги-On Mail в подготовка за въвеждане на Enterprise Edition.


Множество функции:


С инсталирането на SEVEN Винаги-On Mail ще се присъедини към хилядите други доволни потребители на този продукт, които сега са в състояние да синхронизирате своя Outlook или Lotus Notes с мобилния си телефон. Този софтуер позволява на потребителите да синхронизират:


* Електронна поща

* Календар

* Лични Контакти


Освен това, с този софтуер вие сте в състояние да изпълнява Global Списък Адрес (Гал) заявки.


<Силен> Secure: СЕДЕМ Винаги-On Mail използва модерна AES сигурността, както на мобилното устройство и зад защитната стена на компанията. Това означава, че всяка информация, която се прехвърля между устройството и имейл сървъра е от край до край криптирана. кодът за шифроване е предвидено по време на инсталацията и се съхранява само на мобилното устройство и зад защитната стена на фирмата. По този начин позволява на потребителя да се чувстват сигурни, че всички от чувствителния им корпоративна информация е 100% безопасна.

& Middot; 30-дневен пробен

Подобни приложения

JabpSync
JabpSync

10 Apr 11

RoadSync (Java)
RoadSync (Java)

23 Jun 11

mSync (Java)
mSync (Java)

9 Mar 11

Upvise Contacts
Upvise Contacts

22 Nov 11

Други приложения на разработчика Work Out Of Office

Коментари към Always-On Mail Professional Edition (Java)

Коментари не е намерена
добавите коментар
Включете на изображения!
Търсене по устройство
Моето устройство