Microsoft Tag reader

Снимка на приложение:
Microsoft Tag reader
Подробности за приложение:
Версия: 3.90 актуализира
Дата на качване: 11 May 11
Розробник: Microsoft
Разрешително: Безплатно
Популярност: 9150
Размер: 751 Kb

Rating: 2.3/5 (Total Votes: 110)

Microsoft Tag - Tag мобилна система за маркиране Microsoft веднага ви свързва с повече информация и забавление, без да пишете дълги URL адреси или текстови съобщения на кратките номера. Просто отделете маркер с мобилния си телефон, и Microsoft Tag ви отвежда там.


Microsoft Tag многоцветни мобилни баркодове добавят неограничени възможности за вземане на интерактивни комуникации миг, забавни част от живота. Тези нови и цветни 2D баркодове трансформират традиционния маркетинг медии (печатна реклама, билбордове, опаковки и мърчандайзинг в магазините или LCD дисплеи) в живи връзки за достъп до информация и забавление онлайн.


С приложението Microsoft Tag, модула на камерата им смартфон транспортира мобилните потребители до свързано мобилно съдържание, видео, музика, търговци на дребно, информация за контакти, карти, социални мрежи, промоции и др. Няма за какво да пишете, не браузъри, за да започне!


Бизнес Акценти

Направи всичко си маркетингова интерактивен. Уверете се, че вашите съдържание за мобилни устройства, приложения и услуги се види. ? получи Анализ за измерване на въздействието, така че вашите маркетингови инвестиции наистина си струват. Microsoft Tag осигурява прост, ненатрапчив решение за предоставяне на информация със силно въздействие, за да разбирам и мобилни целеви аудитории.Лични Акценти

Можете да създадете свой собствен Tags да се свържете с приятели, за да ви неща (дори супер-дълги URL адреси). Вземете ги, за да си Facebook или MySpace страница, Twitter микроблог, дискусионни групи публикации, или да предава вашите данни за контакт. Плюс това, можете да запишете информация, за да видите по-късно или изпратете на приятели.


За да научите повече за Microsoft Tag посещение microsoft.com/tag

Подобни приложения

QR Scanner Free
QR Scanner Free

3 Mar 12

DMReader
DMReader

5 Oct 11

B-arcode scanner
B-arcode scanner

4 Aug 16

Коментари към Microsoft Tag reader

2 Коментари
  • ir5d6 14 Aug 23
    ꓣꓮꓲꓠꓐꓳꓪ ⵕꓣ ꓚꓳꓓꓰꓢ?️?️?️
  • Vanessa Gago 18 Oct 23
    How to Avoid Bitcoin and Cryptocurrency Scams//Lost Recovery Masters

    Do you want to recover your lost bitcoin? Do you wish to get your BTC money back that was stolen? To do this, you must establish a connection with the proper agency. Lost Recovery Masters is a Group specializing in instances involving cryptocurrencies and fraudulent investment schemes. It is a private investigative and funds recovery organization. I highly recommend their services to anyone in need of Bitcoin recovery. To get in touch with Lost Recovery Masters and report your issue Contact details below:
    Website lostrecoverymasters . com
    Support team Mail Support @ lostrecoverymasters.com
    WhatsApp: +1(204)819-5505.
добавите коментар
Включете на изображения!